Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Monday, February 8, 2010

Promosi dari 8/2/10-19/2/10 - RM200 sahaja


Promosi ni sah 2 week sahaja dari 8/2/10 sehingga 19/2/10... lepas tarikh tu kira promosi ni dah habis... ni kira basic tools set utk sesape2 yg baru nak belajar buat quilt & patchwork
Minibrand  set cutter
Peniti patchwork
Loop Turner
Free patern utk beg hexagon & cluth (patern only, nota tak sempat buat)
Free postage (domestic parcel only)



post signature

5 comments:

hikmah* on February 18, 2010 at 11:12 AM said...

kak zila, saya nak 1 set! tapi nak tanya cutter tu brand olfa ke?

-hikmah-
ym: hicky.jeman

zilakasim on February 18, 2010 at 6:52 PM said...

hikmah... cutter tu mmg brand olfa

noralyza on February 19, 2010 at 1:03 PM said...

yza- salam ruzila, macam berminat dgn set nie.. kalo bayar after 23hb mcm mana kira yer?

zilakasim on February 19, 2010 at 1:14 PM said...

YZA.... PLEASE EMAIL TO ME... KALU INTERESTED BOLEH BAYAR DEPOSIT UTK CONFIRM

saleha salleh on June 18, 2014 at 5:11 PM said...

Salam.masih ada stok?

Related Posts with Thumbnails