Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Wednesday, January 20, 2010

Requested Tools

Aku upload D Ring dgn flex ni atas permintaan Ho ying & Misa.... semalam aku geledah semua bakul... baru la jumpa flex... dulu aku beli 50 pcs... pastu aku simpan buat pekasam.. hahahhah ... now tinggal 40 jee sbb kak rozita n kak roslina dah beli 5... heheheee... teruk kan aku nji... time gila beli banyak2.... pastu aku buat pekasam.. kalu sape2 yg nak buat pouch cam blog peguin tu... dia guna flex ni le... tu yg geledah cari tu sbbb nak try buat....kalu sape2 nak tahu guna benda ni, blog peguin pink ada bagi tutorial




flex saiz 3 inci


kikiki... dlm plasti lagi rupanya


yg D Ring pula aku beli banyak ni sbb ingat nak buat beg yg sandang... tapi entah bila la nyerr nak terjahit... kikiik


d ring saiz 3/4 inci & 1 inci



d ring ngan aksesori lain




post signature

2 comments:

|| syazwaniadnan || on January 21, 2010 at 7:29 PM said...

kak zila, brp harga flex ni sepasang?
mmg tgh crni. hehe

n metal D ring tu brp hrga dia ek?

thanks.

zilakasim on January 22, 2010 at 7:13 AM said...

flex rm5 satu... d ring rm1 satu

Related Posts with Thumbnails