Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Friday, January 8, 2010

Pos Ekpress hilang

Selama aku berbisnes..... tak pernah pula ada problem ngan pos mengepos ni..... semalam kawan ym... brg tak dapat... check kat pos ekpress track, brg dah hantar.... bila kawan call pos ofis ada ke patut dia tanya posmen nama apa... mana la kita tahu..... moral of the story... aku kena buat rules baru la.. pos laju atau pos parcel jeeee, aku tanggung, kalu sape2 nak pos ekpress... kira berlaku apa2 tak dapat gantirugi balik.....maaf kawan2 aku terpaksa tukar rules since benda camni happen... pos opis pun tak nak tanggung.... so kalu nak cepat pos laju, nak lambat pos parcel....




post signature

4 comments:

LyDia DeLia on January 8, 2010 at 1:23 PM said...

cm lydia aritu pos laju hilang..sekurang2nye kita leh claim kat diorang..nasib baik time tu dapat kastemer yang boleh tolak ansur..
tapi kalau pos express mmg berisiko..bahaya gak ehh..

Sherry on January 8, 2010 at 3:08 PM said...

you are not alone, i punya ialan registered post, clerk at post office x tengok baik lekat sticker on wrong side. so always send back here and I ask postman to take it back to send right receiver.

itulah.. mereka pun pandai.. say this and tht..

Zura on January 9, 2010 at 12:10 AM said...

pos ekspress memang sangat tinggi kes hilang. posmen campak je, sapa2je boleh intercept, memang risiko besar. better poslaju or pos daftar :)

zilakasim on January 9, 2010 at 6:34 AM said...

lydia.... same le... mujur customer ni peniaga online n dia selalu cakap pos office kelana jaya mmg selalu ada problem

sherry...agree with your statement

zura... 2010 ni pos hanya pos laju atau parcel.... kalu pos ekpress kira saya tak tanggung risiko

Related Posts with Thumbnails