Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Monday, January 18, 2010

Pleater Machine for Aida from Kajang


Hari Ahad lepas aku hantar pleater ni kat Aida.. dia dok kat Kajang... b4 that aku hantar tudung sekolah customer utk anak dia... pun kat kajang juga




post signature

1 comments:

Uda on January 18, 2010 at 3:49 PM said...

salam..
kak zila.. tak sempat lagik nak update pasal pleater tu.. duk layan tuwen nyerit2..

Related Posts with Thumbnails