Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Sunday, January 10, 2010

Faridah bersama Mesin jahit tepi


Kul 10 pagi tadi aku hantar mesin kat Fida... hehehe... gamabr dia bersama anak pompuan yg cun n good girl... nak balik pun siap flying kiss lagi... hehehe... fida punya turn kutu bulan ni... so bulan depan kak zainab pula




post signature

5 comments:

MamaDaniel on January 10, 2010 at 11:31 PM said...

gembiranya tgk fida...
kak..saya dah terima JV fat quarters tu ek.. tq..

zainab on January 11, 2010 at 8:50 AM said...

bln dpn giliran akak..hehe..x sabar nk dpt mesin

mama alicianorman on January 11, 2010 at 3:57 PM said...

huhuu..hudus muka ku macam apek jual sayur..hahahah..tapi yg penting aku suka dan happy dapat itu mesin..heheheh

zilakasim on January 11, 2010 at 9:59 PM said...

mamadaniel.... noted ekkk... fida mmg happy ssgtt.. kira lengkap mesin dia

kak zainab... next month akak nyerr turn... sabar ekkk

fida... tetap vouge gitu

hany's on January 12, 2010 at 9:26 PM said...

bestnye tgk mesin jait kak zila...bernina ni senang dpt service dak area utara nih...

fida...muka macam tu nak kata cam apek juai sayuq, sahih ramai orang beratuq nak beli sayuq la lepas nih...bleh jadik tokey sayuq...hehe..

Related Posts with Thumbnails