Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Thursday, January 7, 2010

CABARAN 2010

Adik aku janji nak tolong hasilkan produk since member nak jual mesin sulam dia kat aku.... harap2 cabaran 2010 ni menjadi nyata utk aku... doakan ya... gambar tu dari mr google dok ambik lagi dari kawan mesin tu......mesin ni kalu nak beli baru rm25k... so tak pe la guna la dulu yg 2nd.. ada rezeki beli baru



ni gambar mesin tu all in one




post signature

7 comments:

Ariza Craft on January 7, 2010 at 5:42 PM said...

k.zila, nk continue class sabtu 16 jan nie ok tak?
bwk lh sekali tool2 berkaitan buat bag, ade yg berkenan nnti, i beli lh :P.
strawberry button tu rm15 per pack gak ker...ade brp dlm 1 pack tu.
nk beli nie :-
tali beg rm6 permtr - brown & black
zip size 4" = 2 brown & blue ( or another color)
butang ketip,butang magnet berkaki, butang balut,butang magnet mcm mane yea....kalu ade sample bwk lh yea.

ziela on January 8, 2010 at 9:21 AM said...

wow...canggih sey...
semoga akak berjaya menyahut cabaran 2010...Good Luck..

Juhaslinda on January 8, 2010 at 8:06 PM said...
This comment has been removed by the author.
Juhaslinda on January 8, 2010 at 8:09 PM said...

eiii..best nya mesin nie..memang jadi idaman hati la mesin ni...bertuah zila dapat mesin ni...good luck to you

zilakasim on January 9, 2010 at 6:39 AM said...

zakiah... akak dah booked time tu ekkk... akak bawa segala benda nanti..

ziela... amin

juhaslinda... wishlist 2010 dah tercapai satu... so kena kerja keras sikit utk hasil product

Rozie on January 10, 2010 at 5:03 PM said...

zila... sgt jeles.. but all the best yaa.. azam rzie tahun ni nak blajar dulu smpai teror br bule berazam beli mesin sulam tuu.. heheh..

zilakasim on January 11, 2010 at 10:01 PM said...

rozie... dah check kat epal... tak dapat besday voucher tu... jom la joint kutu mesin jahit tepi... bei yg bernina rm2k jeee

Related Posts with Thumbnails