Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Thursday, January 21, 2010

AGENDA DI TRENGGANU - CHINESE NEW YEAR

Aku akan berada di Trengganu pada Chinese New Year nanti.... ada customer oder mesin Bernina model 92e tu... so aku akan ke sana untuk tunjuk ajar dia.... pastu ada sorang lagi juga nak beli Cover Stich ... so aku buat kelas sekali harung... senang kan... kikikik

So kalu sape2 yg dok kat Trengganu... teringin nak belajar jahit beg... jom......




post signature

2 comments:

Rozie on January 21, 2010 at 8:19 PM said...

zila jgn lupe bwk yg kwn rozie order tu yek.. pastu bwk lee ape2 yg bolu bwk.. heheh.. ada yg berkenan rzie sambar jek... lokasi katne nnt?

zilakasim on January 22, 2010 at 7:14 AM said...

ok

Related Posts with Thumbnails