Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Thursday, January 21, 2010

55000th visitor


Ni dia hadiahnya... cam biasa syaratnya... cuma syarat tambahan sape2 yg menang tu kena letak link n add my blog to your blog list....sape2 yg tak de blog tapi ada Facebook... tepek jee kat FB ekkkk







post signature

3 comments:

zai kulim on January 21, 2010 at 12:07 PM said...

NAK JOINN.....

zilakasim on January 21, 2010 at 1:11 PM said...

so pastikan anda pengunjung yang ke 55000

NORAZLINA YAAKOP on January 21, 2010 at 3:35 PM said...

every second akan ku terjah blog ini utk menjadi visitor ke 55000

Related Posts with Thumbnails