Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Monday, December 28, 2009

Wishlist 2010

Lagi 3 hari, 2009 akan tinggal srjarah utk kita semua.... aku kat sini nak letak wishlist 2010... syukur wishlist 2009 so far tercapai....



1. Nak beli mesin QE Aorara 440
2. Nak beli blackberry model Bold (now kat celcom belum ada stok, wawwawawaw)

3. Nak sewa rumah khas utk galeri Zilakasim
4. Nak kamera dlsr brand Canon
5. Nak mini notebook warna merah atau pink
6. Proper time management (bisnes only... hehehe)

9. Kalu ada rezeki akhir thn nak mesin 830 series tu....




post signature

2 comments:

siti818 on December 28, 2009 at 11:54 AM said...

mcm sama je dgn i yang no 2 n no 4 tu... kalau nak beli beli 2 yer... lepas tu i ansur2 la bayo nyer... AKU KAN ADIK!!!

zilakasim on December 28, 2009 at 2:29 PM said...

kalu nak tolong2 ler jual mesin n tolong jahit tempahan

Related Posts with Thumbnails