Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Wednesday, December 9, 2009

Sample kaiun 100% cotton from nagoya


atas permintaan ramai... ni dia sebahagian kain2 tu... ada yg aku dah guna....so tinggal yg niu jeee




post signature

8 comments:

Azie on December 9, 2009 at 10:05 AM said...

huhhh... harus kena cepat g nagoya ni.. berkenan esp cappucino print tu..

zilakasim on December 9, 2009 at 10:09 AM said...

hahahhahah... rembat semua tau... saya ada buat jv fat quater 2.5 meter dapat 10 color... tak nak joint ke.. hahhaha

Azie on December 10, 2009 at 12:36 PM said...

jv fat qtr ? kain yg mana ? ada sample? & how much?

zilakasim on December 10, 2009 at 12:43 PM said...

azie... tu yg gambar kat atas

http://coretanseni.blogspot.com/2009/12/fat-quater-joint-venture.html

izwah on December 15, 2009 at 2:05 PM said...

berapa $$$ kak zila jual fat quarter?

zilakasim on December 16, 2009 at 1:46 PM said...

kat atas tu akak ada letak link

mama on February 11, 2010 at 8:43 PM said...
This comment has been removed by the author.
mama on February 11, 2010 at 8:45 PM said...

kain yg u ada tu kat NAGOYA MELAKA x da lah..

Related Posts with Thumbnails