Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Thursday, December 10, 2009

Penatnyaaaaa

Semalam aku pulun jahit lining utk beg hexagon, 9 biji tu.... syulur dah siap.. tapi aku tak sempat ambik gambar... sebab aku bz pula pack2 brg nak bawa ke Trengganu nanti... minta maaf banyak2 kawan2 ekkk... Anyway aku nak ucapkan TQ kat misa kerana tolong aku design form order... aku suka sgttttttt..  tunggu misa ptg ni akak hantar buku sbg tanda terima kasih akak utk misa




post signature

2 comments:

Rozieamiesafrin on December 10, 2009 at 3:09 PM said...

Penat takpe mok la asalkan hasilnya berbaloi betul tak kata nurin

zilakasim on December 10, 2009 at 3:34 PM said...

hehehge... nurin tak nak ikut g umah awish keee... cuti panjang tu

Related Posts with Thumbnails