Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Monday, December 7, 2009

100% cotton dari nagoya


Kawan2 semua... peminat quilt... nagoya ada kain100% yg cun... saya dah spend RM500 beli semua color... ada buah epal, strawberry, coffee n bunga2... kain2 ni mmg berbaloi beli




post signature

10 comments:

FAWA on December 7, 2009 at 10:51 PM said...

tul la zila....last week saya p, semua cantik2..ada gambar teko2...patchwork...katun2 comei...
rasnya baru masuk kot...sblm2 ni x pnh ada...tp x boleh beli kurang dr 1m..

zilakasim on December 8, 2009 at 9:14 AM said...

tu arrr... saya rembat semua... bukan senang nak dapat kualiti camni... kalu kat kedai kain, harga dia dalam 38 keatas... saya dah pernah beli sebijik... yg pasti kain dia betul2 best

My Rayyan on December 8, 2009 at 10:15 AM said...

k.zila, nak tanye..beli kain kat nagoya mana eks?

zilakasim on December 8, 2009 at 10:34 AM said...

rayyan.. kat subang parade

My Rayyan on December 8, 2009 at 10:46 AM said...

k.zila, yg akak beli ade baper pattern eks? igt nak beli kat akak je lah. nak pi sana hmmm tah bile la leh pi huhuhu

leh tak email gambo kain yg ader

akma_zaini@yahoo.com

thanks

zilakasim on December 8, 2009 at 11:02 AM said...

ryan... akak ada buat jv, kira kongsi2, fat quater 1 meter potong 4, so banyak sikit color kita dapat dgn beli 2.50 meter dapat 10 color... cuba tengok posting kat atas tu.. pastu kain2 dia mmg kualiti bagus sgt

FAWA on December 8, 2009 at 11:25 AM said...

yang buat saya terkejut tu...ada juga yang moda punya...dia print kat swathces color kaki bawah tu..

zilakasim on December 8, 2009 at 11:39 AM said...

fawa... betul2... micheal miller pun ada juga somtimes... so mmg confirm kain yg berkualiti...saya suka yg epal... strawberry, kopi tu... pastu yg design ala japanese tu pun mmg lawan

baJucantEk on January 18, 2010 at 9:40 AM said...

kak kain tu kain cotton yg biasa ker atau heavy cotton...cantik2 la...saya ni xbrapa tau sgt pasal kain cotton ni

zilakasim on January 18, 2010 at 10:16 AM said...

BAJUCANTIK... AKAK BELI YG KAIN COTTON UTK BUAT BAJU ATAU PATCHWORK... KALU HEAVY COTTON SESUAI UTK LANGSIR, CUSHION, BEG

Related Posts with Thumbnails