Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Monday, November 9, 2009

Dah lama tak bergaya model


hari ni aku pakai kimono dress, kasut tu aku baru beli last week kat itti-otto kat The Garden... so kawan2 aku nak lepas gian ni, gaya model tak bertauliah ni... bangle tu pun dari Aishah juga tau


Jgn tengok sekeliling ekkk... tengok dress n kasut aku ekkk... hahhaha yg lain2 tu anggap banckground ekk... hahahhaha.. dah lama aku tak pakai heel, sakit pinggang jap..




post signature

1 comments:

UMILIYA on December 20, 2009 at 3:08 PM said...

nakal gak zila ni ekkk...

Related Posts with Thumbnails