Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Monday, October 5, 2009

Kain Suebonnat



Aku beli kain lagi.... ni kain ada suebonnat... semua aku borong ... hahhahahhah


4 comments:

Zana Hassim @ Kak Lang on October 5, 2009 at 8:13 PM said...

hee...heee... Zila, awak mmg pantang jumpa,kan...semua dirembat...hee..hee... anyway, nnt jangan lupa tunjuk hasil kraf awak dgn fabric theme sunbonnet sue ni.. saya mmg suka tengok hasil orang jer terutamanya dari awak... heh..heh.he..

Azie on October 6, 2009 at 9:26 AM said...

zila, borong sunbonet sue ni katm ana?

zilakasim on October 6, 2009 at 10:37 AM said...

azie, hahahha.. tanya kak rozita.. dia pun beli juga... beli kat ss2 kak

zilakasim on October 6, 2009 at 10:38 AM said...

thxs zana

Related Posts with Thumbnails