Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Tuesday, August 18, 2009

Namecard clip


yang ni aku punya... aku sukas katak ... hehege


yang ni nak giveaway


Aku nsak giveaway 2 namecard clip ni... aku beli extra.... so hijau n kuning ni nak bagi kat kawan2 ekkkkk.... camn eekkk cara nak bagi secara adil? nak bagi pengunjung yg ke 10000 dah lebih lak... kawan2 ada cadangan tak... hehehe buntu dah fikiran, hari ni lak mc perutku buat hal tahap poyo....

If interested kindly drop the email to ruzila_7174@hotmail.com
Yahoo massenger : zila_kasim

Contact no 013-9237174 / 013-3636174
http://galerikraf.blogspot.com/

3 comments:

~chekuna~ on August 18, 2009 at 11:37 AM said...

kak zila mengingatkan sy pd kwn lama sy.. yg suka corak katak.. pernah masa berday dia sy hadiahkan jam meja katak..:)

zilakasim on August 19, 2009 at 11:08 AM said...

akak suka katak

Zana Hassim @ Kak Lang on August 20, 2009 at 11:18 PM said...

senang jer Zila... kalau nak select penerima giveway, buat la satu soklan pasal sejarah zila dlm dunia jahitan. First person yg jawab betul bagilah kat orang tu hadiahnya... Rasanya mcm tu lagi elok...

Related Posts with Thumbnails