Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Monday, August 17, 2009

Cantik tak crazy frog, bull & fish

cantik tak ketiga2 ekor binatang ni atas lipatan kainku itu.... hehehe


really crazy frog


moo yg so cute


ikan emas di atas timbunan kain yang aku beli.... sape nak beli kain design jepun tu.... boleh email ekkk, aku jual fat quater jeee...


I'm really like this frog, bull & gold fish.... so impress when my fren show me on saturday..... cute tak? please leave a comment ya....


If interested kindly drop the email to ruzila_7174@hotmail.com
Yahoo massenger : zila_kasim

Contact no 013-9237174 / 013-3636174
http://galerikraf.blogspot.com/

2 comments:

Aku_tulip on August 18, 2009 at 10:46 AM said...

zila...beli kat mana tu..cantik la..ker jaet sendiri...ikan tu comelnya....comel sgt..geram..rasa nk pegang..heheh

zilakasim on August 19, 2009 at 10:59 AM said...

hahahaha

Related Posts with Thumbnails