Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Wednesday, August 19, 2009

Ada gaya model tak?


Aku ngan aishah beposing lagi kat bilik bos... ada gaya korporat tak.... sape2 yg nak order dress yg cun camni, boleh le shopping, stok available.... dress yg hitam bunga2 kecik tu sekarang pun ada stok, gambar sila rujuk posing maut dari zila kat atas... hahahaha berangan nak jadi supermodel... hahahha... tiap kali beli baju kat aishah mesti posing sakan kat bilik bos... hahahahha cepat2 beli tau....

Khas untuk syimah.... cun tahap max baju ni... makcik kat kedai makan pun puji tau... hahahha

If interested kindly drop the email to ruzila_7174@hotmail.com
Yahoo massenger : zila_kasim

Contact no 013-9237174 / 013-3636174
http://galerikraf.blogspot.com/

1 comments:

Ann on September 22, 2009 at 9:02 AM said...

Kalu posing kat bilik2 bos memang cun. Dan keadaan akan jadi lebih CUN kalau KITA YANG DAH MEMANG CUN ada kat situ tgh posing-posing....hihihi

Related Posts with Thumbnails