Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Friday, July 10, 2009

Majalah Cucito, Female & Cotton Friend untuk dijual

Semalam aku merayau-rayau, tup2 jumpa majalah ni... aku beli untuk aku dan kawan online jugaaa... sambil2 tu aku beli extra untuk kawan2 yg berminat... so sape yg nak boleh transfer duit kat aku termasuk duit pos laju sekali tau... kos pos tu ikut bape buku yang anda beli ekkk.. hehehehe. maklum la tangan aku nak tercabut semalam bawa buku-buku ni. Member online aku dah lena tido dapat buku2 ni


SEMUA DAH SOLD OUT... SAPE YG MASIH NAK, SAYA BOLEH CARIKAN DAN ORDER UTK KAWAN2 SEMUA


Majalah Cucito - RM26
Fesyen kanak-kanak
2 buah buku sahaja
Reserved by yan - 1
reserved by zamrinas - 1





Majalah Female - RM26
Fesyen Baju Perempuan
1 buah sahaja
Reserved by faizah - 1




Majalah Cotton Friend - RM33
Fesyen kanak2, dewasa dan beg
2 buah sahaja
Reserved by yan - 1
Reserved by faizah - 1






If interested kindly drop the email to ruzila_7174@hotmail.com

Contact no 013-9237174

3 comments:

si kurus on July 11, 2009 at 12:04 PM said...

cm menarik je cotton friends ngn female tuh. ktne kak zila beli?

zilakasim on July 13, 2009 at 5:23 PM said...

kurus, kalu minat boleh order... akak nak order utk kawan2 yg minat buku ni

si kurus on July 14, 2009 at 3:17 PM said...

wah bole gk! menarik neh ngee

Related Posts with Thumbnails