Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Tuesday, July 28, 2009

KELAS ONLINE


Cam cikgu lak ekkkk kat atas tu... berangan nak jadi cikgu online ni... hahhah

Minat nak belajar quilt & patch, jgn risau lagi ekk, Zilakasim Quilt Shop akan mengadakan kelas online bermula dari 1 Aug 2009

Time : 9.30 pm to 11.30 pm
yuran : RM50 bagi setiap projek

Komunikasi gunakan yahoo massager, nanti saya akan bagi gambar, pastu ajar guna YM... email video untuk buat rujukan... kit juga disediakan

Jom joint kelas online zilakasim....

Anda boleh daftar sekarang... mungkin satu malam kita buat confrence lagi bagus... cam2 tips dapat


If interested kindly drop the email to ruzila_7174@hotmail.com
Yahoo massenger : zila_kasim

Contact no 013-9237174 / 013-3636174
http://galerikraf.blogspot.com/

4 comments:

nur_rule on July 28, 2009 at 5:07 PM said...

menarik.. menarik.. nak join la... ;-)

zilakasim on July 28, 2009 at 5:13 PM said...

BOLEH... NANTI REGISTER EKKK

faridah on August 11, 2009 at 2:48 PM said...

Alamak dah telepas....

Anis J on September 10, 2009 at 9:05 PM said...

fuyoh, pandai cik zila gunakan teknologi moden untuk meningkatkan ilmu kita semua. saya nak join jugak tapi belum ada mesin jahit lagi...

Related Posts with Thumbnails