Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Thursday, July 23, 2009

Female Summer 2009


booked by melor

Sape nak female edisi summer 2009 - harga RM26 (x termasuk pos)... saya ada extra 1 je kat tgn... sape cepat dia dapat... gambar yg kat belakang sekali... ada macam2 patern baju kat dalam ... cara buat beg pun ada juga



If interested kindly drop the email to ruzila_7174@hotmail.com
Yahoo massenger : zila_kasim

Contact no 013-9237174 / 013-3636174
http://galerikraf.blogspot.com/

1 comments:

nur_rule on July 28, 2009 at 11:10 AM said...

alaa kak female je ke yg ade.. cotton fren summer edition ngn cucito tak tau la edition mane yg nurul tanya aritu takde khabar berita ke?

Related Posts with Thumbnails