Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My Photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Thursday, July 23, 2009

CUCITO WINTER 2009


SAPE2 NAK ORDER BOLEH BAGI NAMA...
oleh kerana supplier hantar direct ke my office, dia charge extra RM5 per book...kalu setuju boleh place order now

Note : so far harga yg ni mmg reasonable, saya pernah tengok kedai buku jual harga RM52+++ bagi setiap buku... so sape yg berminat boleh bagi nama ekkk sbb supplier nak tau berapa copy perlu dihantar...


If interested kindly drop the email to ruzila_7174@hotmail.com
Yahoo massenger : zila_kasim

Contact no 013-9237174 / 013-3636174
http://galerikraf.blogspot.com/

6 comments:

si kurus on July 23, 2009 at 4:03 PM said...

1 buku berapa kak zila?

zilakasim on July 23, 2009 at 4:14 PM said...

HARGA DIA BELUM CONFIRM LAGI, IKUT CURRENCY EXCHANGE... TAPI YG SUMMER NYER RM26 JEEE

nur_rule on July 23, 2009 at 4:31 PM said...

akak , skrg yg ade winter collection je ke magazines tu.. nurul nak yg mcm akak post dated july 10 tu, ade lagi ke yg tu?

zilakasim on July 23, 2009 at 5:27 PM said...

yg akak pos tu kena tunggu supplier nyerr stok... yg winter ni kalu dah sampai supplier terus inform kat akak, bape yg akak nak, terus dia book n hantar kat akak

zakia on July 24, 2009 at 9:17 AM said...

k.zila, dalm magazine tu ade pattern ape yea. rege rm26 kan. nak 1 yea.

m|sa on July 27, 2009 at 10:26 AM said...

misa nak 1 ye.. takut kak zila miss..

Related Posts with Thumbnails