Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Thursday, July 30, 2009

Cara Letak Butang


Ni purse misa... oleh kerana x de tukul, aku gantikan kayu sebagai tukul tu... kalu kat rumah aku guna lesung untuk ketuk... hahahahhah.. kalu nak beli butang ni sila lejenguk my shop online ya


If interested kindly drop the email to ruzila_7174@hotmail.com
Yahoo massenger : zila_kasim

Contact no 013-9237174 / 013-3636174
http://galerikraf.blogspot.com/

1 comments:

m|sa on July 30, 2009 at 2:11 PM said...

haha.. kak zila.. nanti carik tukul comei2 la.. simpan stok 1..

pssst.. gambar purse dah upload kat blog..

Related Posts with Thumbnails