Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Monday, July 6, 2009

Applique


Sekarang aku nak mahirkan lagi untuk jahitan applique.... so aku telah baut patern yang besar, klu ciput2 ni aku nyer malas nak siapkan tahap max... hahhahahh... semalam aku siapkan applique siput kat atas tu.... so yg patern2 kat bawah tu sedia menanti untuk di jahit.... dah siap nanti aku akan buat ptachwork dan quilt untuk saiz single.... harap2 tahap sabar aku bertahan lama... aku ni kurang suka buat quilt besar2 ni.... lambat siap... hahahh.. kalu aku berjaya buat quilt ni, aku akan cuba buat block of the month... so aku akan buat tahap benginner utk semua ekkkkkk... doa2 tahap kerajinan aku x terbantut....

Block of the month ni bagus juga, saya ingatkan nak buat untuk beginner ... kira dapat diaorg belajar teknik one by one







If interested kindly drop the email to ruzila_7174@hotmail.com

Contact no 013-9237174

2 comments:

Aku_tulip on July 6, 2009 at 1:02 PM said...

rumit tak buat applique nie..akak tak pernah cuba

zilakasim on July 7, 2009 at 9:29 AM said...

x susah cuma keje dia cerewet sikit, pastu jahitan tu x boleh nampak sgttt

Related Posts with Thumbnails