Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Tuesday, June 30, 2009

Smocking dress syaza akhirnya siap juga

syaza bergaya dengan baju dia yang baru je siap

Ahad lepas, aku bertungku lumus untuk tolong adik aku siapkan baju untuk anak dia, ni dia hasilnya.... walaupun hasil dia tidak la begitu kemas, adik aku gembira tak terkira... terus dia buat sehelai lagi, kali ni warna merah pula, katanya nak pakai masa reunion wife dia nanti... jgn tak caya adik aku lelaki yang buat tau



If interested kindly drop the email to ruzila_7174@hotmail.com

Contact no 013-9237174

6 comments:

aku_tulip on July 1, 2009 at 9:06 AM said...

zila..cantik la baju tu..tak sangka adik zila bole buat...jgn lupa nanti yg merah tu letak kat sini gak ya...

zilakasim on July 1, 2009 at 9:21 AM said...

hari2 dia tanya saya, bila free, nak siapkan baju anak dia tu.... hahahhah, kakak dia bz tahap gaban

melorr on July 1, 2009 at 11:59 AM said...

kak zila bio betul ur brother jahit! kem salam bapa mithali utk die yer!

zilakasim on July 1, 2009 at 1:30 PM said...

betul melor.... hari2 dok tanya bila akak free, dia kalu boleh nbak jahit tang2 tu juga.... smocking tu dia siapkan kat office.... smlm dia dok belek2 magazine smocking, nak tengok desiogn lagi.... hahahhah. Husband n wife dok berebut nak siapakn smocking tu

misa on July 1, 2009 at 2:25 PM said...

salam..

kak zila..
pergh.. berbakat sungguh adik kak zila tu.. bertuah jadi doter dia nih.. hahaha..

zilakasim on July 1, 2009 at 4:57 PM said...

misa.... kalu nak beli mahal.... nak tengok anak cantik akak cakap buat sendiri, akak boleh ajar jeee... so dia jahit arrr since smocking ni cantik, akak ingat yg merah tu nak buat topi sekali

Related Posts with Thumbnails