Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Wednesday, June 10, 2009

Design namecard baru


Aku memang nak cari trademark Zilakasim Quilt Shop, so aku cuba tukar design namecard aku semacam label yang aku buat.... banner, flyer serta sticker aku akan gunakan design camni.... nak jadi trademark Zilakasim Quilt Shop........

Gambar atas tu artwork utk namecard aku, x siap lagi... so far aku suka design camni.... simple dan menarik bagi aku arrrrr.... hahhahah

If interested kindly drop the email to ruzila_7174@hotmail.com

Contact no 013-9237174

3 comments:

zilakasim on June 10, 2009 at 4:06 PM said...

hello please use english, i can't understand

aku_tulip on June 10, 2009 at 4:58 PM said...

zila...ni tulisan negara mana...aduh² x paham la akak

zilakasim on June 17, 2009 at 2:15 PM said...

saya dah delete kak

Related Posts with Thumbnails