Terima kasih kepada semua pengunjung blog zilakasim..... mulai dari 22 feb 2010... zilakasim sudah bepindah ke www.zilakasim.com.... nanti klik gambar kat bawah untuk masuk blog baru ni ekkkk...... TQVM

About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Thursday, May 28, 2009

BANNER, TAG HARGA, NAME CARD & LABEL

Aku nak berkongsi sikit pasal aku tempah banner, tag harga, flyer, name card & label kat kawan2 semua...

Harga yang aku dapat ekkk ngan design diaorg buatkan.....

Banner termasuk stand RM85
tag harga 500 pcs RM75
flyer 1000pcs pastu dapat free 250 pcs (saiz a6) rRM155
name card (laminating) belakang depan rm19

pastu ni label baju aku kongsi ngan kawan2, harga baru 240 untuk 1000pcs.... jenis woven

so sape2 yg nak printing boleh aku bagi contact no budak tu ekkk, tolong promote untuk dia ni

5 comments:

asmaa on May 28, 2009 at 4:50 PM said...

kak zila nak no.kontak
nak jugak tempah label...:)

zilakasim on May 28, 2009 at 5:01 PM said...

nanti akak bagi ym dia kat blog... just inform ni kawan zila kasim. dia mesti tau

littlenailofar on June 28, 2009 at 11:12 PM said...

salam kak zila..

berminat jugak nak tempah woven label tu. boleh tak nanti nak contact no. org yg berkenaan tu kak..

Dian's Butterfly Fashion on January 26, 2010 at 3:15 PM said...

Hi zila ,

Saya berminat nak tempah woven label .Boleh bagi contact ?

kalaua de sesapa nak share sebab 1000 tuh banyak sgt , leh la join ,

diansbutterfly@yahoo.com
0176995833

zilakasim on January 26, 2010 at 3:21 PM said...

ni link yg saya bagi email akak tu

min dia 1000 keping, tak boleh kongsi

http://coretanseni.blogspot.com/2009/06/label.html

Related Posts with Thumbnails